ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Ο καθαρισμός με απιονισμένο νερό βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία καθαρισμού του νερού και είναι σε θέση να καθαρίσει γυάλινες επιφάνειες σε ύψος 20 μέτρων με απόλυτη ασφάλεια και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Με το απιονισμένο νερό μπορούμε να επιτύχουμε δύο στόχους:
1. Την παραγωγή νερού καθαρότητας 99,9% με εκπληκτική δύναμη καθαρισμού χάρη στην συνολική έλλειψη αλάτων ή άλλων στερεών σωματιδίων
2. Την ικανότητα να λειτουργεί σε ύψη από το έδαφος των 10 ή 20 μέτρων

Όσο πιο καθαρό είναι το νερό, τόσο πιο επιθετικό προς όλων των ειδών των ρύπων γίνεται.
Το κεκαθαρμένο νερό είναι ένα άριστο μέσο καθαρισμού από μόνο του και υποστηρίζει την δράση του με μία βούρτσα (διαφορετική ανάλογα την περίσταση) η οποία αφαιρεί όλα τα ίχνη από σκόνη και δεν αφήνει απολύτως κανένα σημάδι επάνω στο γυαλί.
Οικολογικός καθαρισμός γιατί δεν εμπλέκονται απορρυπαντικά ή χημικά έτσι τα λύματα του καθαρισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πότισμα των φυτών σας ή απλά να διατεθούν στο σύστημα αποχέτευσης.

Με όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ΙSΟ 9001:2015, με το οποίο είναι πιστοποιημένη η εταιρεία μας από τον Σεπτέμβριο του 2009, αλλά και με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού που προσφέρουμε, εγγυόμαστε τον επαγγελματισμό την φροντίδα αλλά πάνω από όλα τον σεβασμό στους πελατες μας και στις εγκαταστάσεις τους.