ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ & ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

H εταιρεία SOTMAN CLEANING SYSTEMS LTD έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα καθαρισμού καταστημάτων.

 

Η πολύχρονη εμπειρία, μας δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα αυτών των χώρων.

 

Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε την υπηρεσία του αρχικού καθαρισμού από τα «θεμέλια» ενός καταστήματος μέχρι τα εγκαίνια και επίσης την καθημερινή φροντίδα καθαρισμού από την ώρα κλεισίματος του καταστήματος μέχρι την ώρα ανοίγματος.

 

Ο αρχικός καθαρισμός είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία, διότι μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε σημαντικές λεπτομέρειες κατά την παράδοση του χώρου από τους κατασκευαστές προς τον καθαρισμό, όπως για παράδειγμα ρύπους κατασκευαστικούς (υπολείμματα τσιμέντων, στόκων, μπογιές, σκόνες, ρινίσματα, κ.ά.) τις οποίες θα πρέπει να απομακρύνουμε διότι διαφορετικά από την στιγμή που θα ξεκινήσει η λειτουργία του χώρου, είναι δύσκολο να απομακρυνθούν.

 

Με αυτό τον τρόπο μελετάμε την εγκατάσταση και η τεχνική μας υπηρεσία, μας παραδίδει μια ολοκληρωμένη μελέτη προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις ατέλειες.

 

Η ομάδα εργασίας που θα επιλεγεί για τον αρχικό καθαρισμό θα εφοδιαστεί με όλα τα δεδομένα και τα “εργαλεία” που αφορούν στο έργο.
• Μηχανολογικό εξοπλισμό
• Υλικά καθαρισμού (Εξειδικευμένα υγρά καθαρισμού (το κατάλληλο υγρό για τον ανάλογο ρύπο), πανιά μικροϊνών, σφουγγαρίστρες, σάρωθρα κ.ά.)
• Τεχνική μελέτη
• Χρονοδιάγραμμα έναρξης και παράδοσης του έργου με όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες (Παραλαβή εμπορευμάτων, χρονοδιάγραμμα παράδοσης κάθε χώρου, εγκαίνια καταστήματος)

 

Ο επόπτης έχει την τελική ευθύνη τήρησης των παραπάνω και παράδοσης του έργου στον πελάτη, αυτή είναι μια διαδικασία του συστήματος ποιότητας που τηρείται σε κάθε έργο μας.

 

Οι υπηρεσίες συντήρησης καθημερινού καθαρισμού αφορούν στην καθημερινή φροντίδα των χώρων, έτσι ώστε να αναδεικνύουν την μοναδικότητά τους και να τους κάνουν ευχάριστους και στους ανθρώπους που εργάζονται μέσα αλλά και στους πελάτες που τους επισκέπτονται.

 

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα καθαρισμού είναι αφοσιωμένοι σε αυτή την φροντίδα, ανάλογα με την ανάγκη του κάθε χώρου, είτε κατά την διάρκεια λειτουργίας είτε κατά το κλείσιμό του.

 

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αποτυπώνονται σε ένα πρόγραμμα καθαρισμού και η εφαρμογή του ξεκινάει.

 

  • ξεσκόνισμα και καθαρισμός επίπλων και ραφιών,
  • σκούπισμα και σφουγγάρισμα δαπέδων,
  • καθαρισμός ανελκυστήρων (Τζάμια, inox, πάτωμα, καθρέπτες),
  • καθαρισμός διαφημιστικών πινακίδων, καθαρισμός κεντρικής εισόδου,
  • καθαρισμός υαλοπινάκων, καθαρισμός φωτιστικών,
  • καθαρισμός αεραγωγών, καθαρισμός ταμείων,
  • καθαρισμός κυλιόμενων σκαλών, κ.ά.

 

Είναι μερικές εργασίες ενδεικτικά που συμπεριλαμβάνονται σε ένα καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού, ανάλογα με τον χώρο εργασίας και τις ιδιαιτερότητες προγραμματίζονται καθαρισμοί σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

 

Η εφαρμογή ελέγχεται από τους επόπτες και τους επόπτες περιοχής έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.

 

Η συχνή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των πελατών μας και η συζήτηση μαζί τους για το επίπεδό των υπηρεσιών μας αλλά και των αναγκών που καθημερινά προκύπτουν, είναι ενέργειες που απολαμβάνουμε, διότι με αυτό τον τρόπο κατανοούμε και γινόμαστε καλύτεροι στην υπηρεσία που προσφέρουμε.